Inskrivning på Värnhems trafikskola direkt, telefon eller via e-handelM

Ditt tempo, din livsstil - Vi anpassar din väg till körkortet!

INSKRIVNING

Inskrivning och köp via vår e-handel
Inskrivning sker automatiskt när du gör något paketköp i vår E-handel » Inloggningsuppgifter till elevcentralen skickas omgående till dig via e-post. Du kan sedan logga in på din elevcentral » och boka körlektioner, se ditt saldo, göra massor med teoritester, läsa lärarens kommentarer ifrån körlektionerna. Böcker som ingår i teoripaketet skickas hem till dig. Detta är ett smidigt och lätt sätt att påbörja din körkortsutbildning.

Inskrivning direkt på trafikskolan eller genom telefon
Om du väljer att skriva in dig direkt på trafikskolan så får du personligen information om körkortstillstånd, utbildningen, priser, bokning, regler mm. Du fyller då i en anmälan med personuppgifter. Första gången du besöker trafikskolan så vänligen medtag ID handling. Vi lägger tillsammans med dig upp utbildningen så att den passar dina önskemål. Du kanske vill ta vår populära intensivutbildning med ett speciellt upplägg på två till fyra veckor. Eller så kan du välja att köra i egen takt och själv bestämma hur du vill schemalägga dina tider. Om du är 16 så lägger vi upp ett passande schema så att du blir klar till 18 års dagen. Berätta hur du har tänkt dig så försöker vi lösa det så att du blir nöjd.

INSKRIVNINGSVILLKOR – REGLER FÖR ALLAS TRIVSEL

Vi har upprättat inskrivningsvillkor med olika regler som gäller på trafikskolan. Vi tycker det är viktigt så att det inte ska bli några missförstånd. Därför ber vi dig som elev hos oss att ta del av dessa villkor genom att klicka på länken nedan. Om du har några frågor berörande detta så är du välkommen att kontakta trafikskolan på telefon nummer 010 – 333 32 31.

Ta del av våra inskrivningsvillkor »