EN DEL AV MÅRTENSSONS TRAFIKSKOLOR - MM

Ditt tempo, din livsstil - Vi anpassar din väg till körkortet!

SAMMANSLAGNING

Värnhems trafikskola och Mårtenssons trafikskola går nu ihop under namnet Mårtenssons trafikskola – Värnhem. Denna sammanslagning innebär i nuläget ingen förändring av personal. För dig som är inskriven som elev innan 2016-12-31 och köpt paket så gäller dessa enligt tidigare regler. Alla nya köp fr.o.m. 2017-01-01 gäller enligt Mårtenssons trafikskolas prislista » Mer information kommer efterhand.

E-HANDEL

Nu finns även möjligheten att handla våra varor och tjänster online här på webbsidan. I vår E-handel kan du köpa enstaka körlektioner, bokmaterial eller lektionspaket. Du kan även anmäla dig till och betala för riskettan och handledarutbildningen. Välkommen att besöka vår E-handel.

INTRODUKTIONSUTBILDNING

Läs mer om hur du startar din väg till körkortet på vår sida www.introduktionsutbildning.com Denna sida är framtagen för att du på ett tydligare sätt ska kunna följa de första stegen till körkortet. Gå till sidan här »

 INTENSIVUTBILDNING.COM

Mårtenssons trafikskola har en speciell sida där du kan läsa mer om intensivutbildning. Den har nu fräschats upp och fått ett nytt utseende och den är givetvis responsiv så att den går att läsa fint i mobilen och på surfplattan.

Gå tillbaka